Selailin tässä äsken "Joulu 2005"-kansion kuvia. Ajattelin laittaa tänne ihmeteltäväksi muutaman kuvan sieltä parin vuoden takaa.

1035887.jpg

Tässä tosiaan näkyy koristelemamme joulukuusi, kuva on tädiltäni ja sedältäni, joilla siis aina joulumme vietämme. Koristelutapa ei olekaan niin tavanomainen: pelkkiä palloja ja PALJON ja kuusenkynttilät. Ja tähti tietenkin latvassa.

1035893.jpg

Tässä vielä ottamani "taiteellisempi" kuva tuon vanhan peilin kautta otettuna. Tuo peili on aivan tuon kuusen vieressä, se heijastaa kauniisti valot. Unohdinkin mainita, että pallojen lisäksi kuusessa roikkuu muutamia glitterisiä, hopeisia lumihiutaleita.

1035889.jpg

Tästä kuvasta ei saa hirveästi selvää. Päätimme siis joulupukkia odotellessa tehdä itsellemme joulusukat jättimäisistä, ja vanhoista kulahtaneista villasukista! Meillä oli käytössämme erilaisia koristeita (mm. nauhaa, huopaa, jouluisia niittejä, helmiä jne.) ja tässä tulos. Minun sukkani on tuo oikealtapuolelta ensimmäinen. Sukan kärjessä on ommeltuna huopakaistale, jotta kärki olisi samanvärinen kuin sukansuu, laitoin sukkaan koristeeksi valkoisia sekä punaisia sydän-niittejä, sukanvarteen laitoin kolme valkoista lumihiutaleniittiä sekä ompelin rusetin niiden alle. Ei sitten muuta kuin vielä ripustuslenkki sukkaan, ja tadaa! Se on valmis! Muut sukat ovat kahden pikkuveljeni sekä serkkuni tekemiä. Valitettavasti en muista, mikä on kenenkin. Mutta tämä on kuitenkin loistavaa ajanviettoa sekä lisäksi vanhojen villasukkien kierrätystä. Miksi ostaa uudet joulusukat, kun voi ne itsekin tehdä ja saa juuri sellaiset niistä kuin haluaa? Näitä sukkia on jo parina jouluna käytetty, ja aina jouluaamuna niissä on pieni lahja, esimerkiksi pussillinen suklaata. ;)

1035897.jpg

Vuoden 2005 piparkakkutalo oli nopeasti hutaistu, kuten näkyy. Mutta silti erittäin herkkua! :D Talon takana on torni, jonka pyöreäksi saamiseen käytettiin hyödyksi viinipulloa. Talon vieressä on oksista tehty "töttörö" joka on kullattu. En tiedä, mistä se on hankittu. Olemme laittaneet siihen lyhyen valosarjan sekä pieniä joulupalloja luomaan joulun henkeä.

Valitettavasti kaikki kuvat tulevat aina niin sivuun, en saa/osaa laittaa niitä keskelle, valitettavasti.